22. august 2011

Illuminati-mørket på jorden



Her er endnu et spændende indlæg fra Evazofia (Avisen.dk), som jeg gerne vil dele
med jer. Må tilstå jeg får en helt mærkelig følelse inde i kroppen, når jeg hører ord som Reptiler! Min første tanker er: Er i blevet TOTALT gale i låget!? Min anden tanke, og nok en klassiker: Tænk nu HVIS!? Men alligevel synes jeg det er super spændende at læse om.

Illuminati er noget som for mange virker bekendt, men for disse der ikke aner denne eksistens, skal nu bevidstgøres overfor det der sker på jeres planet og hvordan dette hænger sammen med det liv i alle fører i dag.

Illuminati er en gruppe mennesker, der styrer de vigtigste poster på jorden i dag. Denne gruppe af mennesker, der står for alt hvad der er af negative tilstande, er en gruppe der forsøger at fremtvinge en kontrol over mennesket på jorden. Illuminati er mennesker der i dag sidder på de aktuelle topposter og forsøger at manipulere med jeres bevidsthed. Udspringet af denne gruppe stammer fra reptilernes indtog over jorden. Illuminati er, for nogle, eksistenser der består af halvt menneske og halvt reptil.

I skal her få nogle punkter at forholde jer til, som svarer til den situation jorden befinder sig på i dag.

Vi tilskriver alle, at være bevidste omkring kontrol af sindet. Kontrollen medfører, at I bliver fastholdt på et plan, hvor I ikke kan komme videre med jer selv. Skabelsen af bevidsthedskontrol finder I gennem film, tidsskrifter eller andet materiale. Krig og terror, som er en daglig kost for jer, er noget som reptilerne finder nødvendigt at give jer, for at deres fødekæde skal fortsætte på jorden, da det er det de ernærer sig fra. Krig og vold er en afskygning af den måde de lever og forstår livet på. Under alle omstændigheder forsøger disse at fastholde mennesket i sindskontrol. Dette gives til jer via billeder, lyd og andet som ikke er menneskelig bevidst. Kontrollen gennem sindet finder I, i det øjeblik, hvor I ikke sætter spørgsmålstegn ved det bestående. Kontrollen af jeres liv forårsager, at reptilarten finder denne planet som uvidende og ikke forholdsmæssig i stand til at tage vare på jer selv som individer. Kontrollen har fundet sted i titusinder af år, og mennesket har ikke kendt til denne eksistens, som påvirker jeres liv på denne uforsvarlige måde. Medier af i dag, vi tænker her på nyhedsaviser og programmer fra TV, har igennem tiden fokuseret på volden og kriminaliteten i jeres samfund, det er det rene guf for denne gruppe, som arbejder udfra instinktet, at kontrol er vejen frem. Kontrol af sindet er noget som I kender, om I har lært at håndtere sindets måde at finde veje på, men kontrollen i sig selv, er noget som kan fritages jer og ikke noget som på længere sigt kan fratage jer, jeres egen måde at reflektere over livet på.

Når vi taler om Illuminati i dag, så består denne gruppe af reptilstyrede mennesker, som sidder på de alder vigtigste topposter i dag og som styrer jeres verden, set udfra dette plan. De arbejder i al hemmelighed og resultaterne af deres anstrengelser kan ses i hele jeres verden. Illuminati-medlemmer leder nationale regeringer og deres regulerende styrelser; globale økonomiske virksomheder og bankforretninger; de Europæiske kongelige; internationale selskaber; de Forenede nationer, de lovformelige, politiske og retslige instanser; uddannelsesinstitutionerne; alle former for medier; kirke-hierarkierne; de forskellige medicinske og receptpligtige lægemiddelinstanser. Måske har vi glemt et område, men kort sagt er der INTET område i jeres verden, der ikke er infiltreret og påvirket af Illuminati.

Om I har fulgt det tilstødende valg i USA, så vil I også kunne se at tilstanden er meget magtfuld og meget intens, det er et kapløb omkring hvilket der skal vinde, er det mørket eller lyset. Hvordan ser I som mennesker på dette? Hvordan kan I se hvilke personer der bliver styrede udfra reptilerne? Det kan I ikke på nuværende tidspunkt, men om I følger med hvad vi giver jer, så vil I kunne finde en rød tråd i begivenhedernes gang og I vil lære at se hvilket det udspringer sig fra.

Nu skal vi redegøre hvorpå den måde reptilerne arbejder ud fra. Illuminatigruppen på jorden, har energier indbyrdes, der sørger for at holde skansen intakt. Dette er ikke noget som det enkelte menneske er bevidst omkring, men gruppen af Illuminati, er en gruppe som finder at kontrollen af jorden er den eneste rigtige måde at leve på. Dette er en indgroet kendsgerning for disse medlemmer, men tro ikke at de viser dette for jer. Nej, måden I kan se det på, vil udspringe af de muligheder disse individer har, til at finde de rigtige veje for folket og her skal I være på vagt. Hvad er de rigtige veje for jer? Nu skal I stille spørgsmålstegn ved det bestående og det som I vitterlig ønsker for jordens mennesker. Vær på vagt. Medlemmer af Illuminati er perfekte til at indkapsle energien, således at de ikke bliver genkendte, men lyset som udspringer i disse dage, vil bevirke at løgne og dårlig information vil komme frem i lyset og afsløre disse. Denne gang vil I se at udspringet fra USA vil få en radikal betydning for mange andre lande, så derfor hav øjnene åbne og vær på vagt overfor det der sker. Lysets udspring vil blive permanent i disse år og ingen løgn kan blive ved med at eksistere. Lyset vil bringe jer sandhederne på stribe og dette er vi meget taknemlige for i denne gruppe, som iagttager Illuminati gruppen og som følger disse på tæt hold.

Vi tilskriver os retten til at sige, at Illuminati som den har eksisterer i tusinder af år, har gjort jer til slaver af jeres eget liv. Har gjort jer til nikkedukker overfor magtmisbrug og som har foranlediget til at give jer tanker i form af magtmisbrug og vold, noget som bestemt ikke hører lysets gerninger til.

Skal vi udpensle noget her, så må det være den måde hvorpå I betragter jeres medmennesker. Vær ikke hårde overfor nogen, men blot betragt jeres medmennesker og vær bevidste omkring følelsen fra disse.

Reptilerne har fungeret godt for jer. Udviklingen har været fremragende, men måden tingene er foregået på, kan få enhver til at rejse børster. Negativ energi er noget som skal skabe større forståelse blandt jer, blive mere bevidste, men det I som art skal lære her, er at kunne kende forskel og dette punkt er nu kommet, til at bruge jeres følelseslegeme og mærk efter i jeres krop, hvad der er rigtigt og hvad der er forkert. At sætte sig ind i et system som dette, er måske ikke af det nemme, men om I finder materiale omkring denne eksistens, så bliv bevidstgjort og dan jer jeres egen mening om livet og hvordan dette skal udarte sig.

Her vil vi også tage et punkt med, som skal fremme jeres forståelse omkring Illuminati som gruppe. I skal forsøge at forstå, at dette vil føre jer langt ind i noget, som vi tilskriver som kendsgerninger og som noget I kan føle med jeres følesans. I, som art af jorden, har her fundet en eksistens, som skal bevidstgøres i jeres sind og som skal kunne mærkes på en forsvarlig måde. I skal forsøge at blotlægge de følelser I har i jer selv og give dette en chance for at udspille sig. Reptilernes måde at finde veje ind til jeres sind, er igennem konsekvensen af jeres handlinger og jeres måde at tænke på. I skal være bevidst omkring, at negativ energi hurtigt bliver forstærket og til sidst vil dette tage styringen af jeres liv. I ser mange mennesker i dag, som hurtig finder vejen til voldsomme begivenheder. Volden udspringer af for mange negative retninger i sindet og her kan I se at mennesker hurtigt skifter retning, fra at være et ganske normalt menneske, til at blive en voldsmand eller kvinde. Her har negativiteten taget overhånd og det betyder, at kontrollen over eget liv ikke længere finder sted, men at en anden eksistens har taget over og bruger jeres krop til voldshandlinger. I vil se det mere og mere i disse dage, at reptilernes tankeformer udkæmper en kamp for egen eksistens. Det hele handler om at tage styringen over jorden og ikke andet. Reptilernes måde at leve på, udspringer af kontrol og vold, derfor må I alle forsøge at finde tilbage til jer selv og finde hvad der er vejen for jer og ikke bare følge andre mennesker i deres meninger og handlinger.

De mørke kræfter ved, at frygt paralyserer, og de af Illuminati, som sidder og kontrollerer medierne – villige marionetter for de udenjordiske mørke væsener – offentliggør helt bevidst nyheder, der skaber frygt. De udenjordiske mørke (o.a. de mørke reptiler – der findes også lyse reptiler) ved at energien fra frygt skaber barriere mellem ens sjæl og lyset, og det at fjerne og fremmedgøre jer fra lyset er endnu mere end tidligere, blevet deres foretrukne måde at angribe jer på. Lyset er blevet svagere selv i jer, der beder for og arbejder hen imod fred, men som er blevet bange for en ny krigs-front og katastrofeagtig terrorisme, og derfor kan I ikke absorbere lyset, som bliver strålet til jer fra jeres rumfamilie.

Energien der binder sig til frygt er ligesom brændstof for de mørke – hvor tabet af lys pga. frygt svækker jer, så vil det samtidig gøre de mørke stærkere.

Kampen mellem de lyse og mørke kræfter er ikke for kroppe, den er for SJÆLE,

De mørke kræfter, som her på jorden bruger deres Illuminati marionetter til at føre deres planer ud i livet, kender de universelle love angående tankemønstre, der skabes på jorden, jo større chance har de mørke kræfter for at fange sjælene som opholder sig der. Det er derfor, at højt udviklede lysvæsener ofte repeterer følgende meddelelse: GIV IKKE EFTER FOR FRYGTEN!

På jorden er det de mennesker, hvis grådighed og kontrol er gået langt ud over deres egne aftaler på sjæleniveau ( o.a. deres ”før-fødsels-aftaler”), hvilket har været at tjene i magtfulde positioner, for at balancere deres egne og en stor mængde andre menneskers valgte karmiske erfaringsdannelser. Ved det punkt, da dette skulle have været opnået og den kollektive karma have været fuldbyrdet, skulle Illuminati-medlemmernes intense grådighed og kontrol, hastigt have vendt sig til et ønske om en ligelig fordeling af deres ressourcer og magt.

I nogen tid har de mest magtfulde medlemmer af denne gruppe, med fuld viden om deres sjæleniveau aftaler og konsekvenserne af ikke at opfylde disse, afslået at følge aftalerne. I stedet har denne hårde kerne, af ganske få, til hensigt, at fortsætte deres beslaglæggelse af planetens ressourcer og undertrykkelse af hele nationer. De er blevet fortalt, at de ikke vil være i stand til at gøre dette, men de er blinde og døve ovenfor alle tilskyndelser fra lyset; og på grund af deres intention om, at ikke opgive noget som helst, anvender de enhver mulig metode til at fastholde medlemmer fra et lavere niveau af gruppen, til at kæmpe for det samme. Nogen af dem, som i stedet har vendt sig mod lyset, i henhold til deres sjælskontrakter, er blevet snigmyrdet.

Familiemedlemmer er blevet dræbt som en advarsel til dem, som sidder i positioner af indflydelse, hvor toplederne stadig har brug for, at de bliver siddende. I forhold til medlemmer med en svagere vilje, er bestikkelse et succesfuldt værktøj, fordi grådighed befinder sig i hjertet på alle Illuminati medlemmer. Trusler, om at udlevere pinlige informationer om medlemmernes personlige liv, er en anden almindelig kontrolforanstaltning.

Ovenover det højeste niveau af jordmenneske Illuminati, befinder de mørke sjæle fra reptilcivilisationen sig; nogle af dem er i menneskekroppe og bor på planeten. De samarbejder med deres mørke reptilbrødre udenfor planeten, hvis hensigt er at få et fuldstændigt herredømme over Jorden, hvis ikke det kan lade sig gøre via absolut kontrol, så ved hjælp af absolut destruktion. Lysstyrkerne fra hele universet, inklusive de lyse reptiler, er i konfrontation med mørket fra enhver civilisation. Hvad der sker på jeres planet er blot en afspejling af den universelle konflikt, og uanset den universelle udvikling, vil jeres elskede Jord blive befriet fra mørkets greb, efterhånden som hun stiger længere ind i de højere vibrationer, hvor kærligheden regerer over alt.

5 kommentarer:

  1. Du er en forretningsmand, politiker, musik,
    studerende og ønsker
    at være rig, kraftig og berømt i livet
    har brug for magten
    for at opnå deres drømme. Du kan nå deres
    drømme af a
    medlem af belysningen. med det hele din
    drømme og
    hjertets ønsker, der fuldt ud kan opnås, hvis du
    ønsker virkelig
    at være medlem de store navne på
    Lys så du
    kan kontakte (illumenatirichtemple@gmail.com)
    Lande ................. ............................. Stat.
    eller
    call miss sarah på og du kan også tilføje har på whatsapp +2348104857337 tak

    SvarSlet
  2. JOIN THE GREAT BROTHER HOOD TODAY AND LIVE A BETTER AND HAPPY LIFE. YOU ARE WELCOME
    TO THE GREAT TEMPLE OF RICHES AND FAME. Are you a business, man,
    political, musical, student and you want to be rich, powerful and be
    famous in life? You can achieve your dreams by being a member of the Great
    Hood illuminati brother. With this, all your dreams and heart desires can be
    Fully fulfill, if you really want to be a member of the great Illuminati
    brother hood, contact Lord Illuminati now, Note: newly recruited members
    are entitled to $ 12,000,000 US dollars, a gold ring, which will protect
    and guild of enemies, and a free visa to the United States of America.
    Please, we do not share blood. Do not lose this chance. Date
    Recruitment of new beloved members, call and be rich! Now of LORDMASHA
    at ILLUMINATIONELOVE customer service: Motto; We are here to reduce
    the poverty of the world and make your dreams come true. We are waiting
    your answer, you can add us on WhatsApp Mobile and get rich inside a
    month. send us an email: henryfrank485@gmail.com Whatsapp us: +1(662)-362-7440

    SvarSlet
  3. Broderskab. Vil du være medlem af Illuminati-broderskabet, der vil gøre dig rig og berømt i verden og have magt til at kontrollere mennesker på det højeste sted i hele verden. Er du en forretningsmand eller -kvinde, kunstner, politisk, musiker, studerende, vil du være rig, berømt, magtfuld i livet, tilmeld dig Illuminati broderskabskultur i dag og få øjeblikkelig rig sum af. 2 millioner dollars om en uge, og et gratis hjem. Enhver, hvor du vælger at bo i denne verden og også få 10.000.000 amerikanske dollars månedligt som en løn% 2026 FORDELE TIL NYE MEDLEMMER, DER ER DER MED I ILLUMINATI. 1. En kontantbelønning på USD 500.000 USD 2. En ny slankt drømmebil værdiansat til USD $ 300.000 USD 3. Et drømmehus købt i det land, efter eget valg, 4. En måneds ferie (fuldt betalt) til din drømme-turistdestination. 5. Et års golfmedlemskabspakke 6. En VIP-behandling i alle lufthavne i verden 7. En samlet livsstilsændring 8.Tilgang til Bohemian Grove 9.Monthal betaling af $ 1.000.000 USD til din bankkonto hver måned som medlem 10. En måned booket aftale med top 5 verdensledere og top 5 berømtheder i verden. Hvis du er interesseret i at slutte sig til os i det store broderskab illuminati satanisk hånd symbol whatsapp nummer (+14702884016) for mere information
     

    SvarSlet
  4. Hilsener fra den storslåede orden i ILLUMINATI til den forente stat og over hele verden, dette er en åben mulighed for at tilslutte sig broderskabet i Illuminati, hvor du kan gendanne dine mistede drømme, og også hvor du kan se lyset af rigdom og lykke uden blodoffer. Og vi betaler også summen af ​​650.000 USD for at byde alle nye medlemmer velkommen, når de tilslutter sig broderskabet og også et hus efter eget valg og placering med investeringer, sammen med denne mulighed i livet for dem at være berømte.

    FORDELER TIL NYE MEDLEMMER, DER ER DER MED I ILLUMINATI.
    1. En kontant belønning på USD $ 650.000 USD.
    2. En ny slankt drømmebil værdiansat til USD 150.000 USD
    3. Et drømmehus købt i det land, du vælger.
    En måned med aftale med de 5 bedste i verden.
    Lederne og de 5 vigtigste berømtheder i verden. Hvis du er interesseret, skal du kontakte den forrige e-mail-adresse: greatilluminate99@gmail.com



    BEMÆRK; dette Illuminati-broderskab, som du kan tilslutte dig fra hvor som helst i verden Indien, Tyrkiet, Afrika, De Forenede Stater, Malaysia,
    Dubai, Kuwait, Storbritannien, Østrig, Tyskland, Europa. Asien, Australien osv.,


    Hilsen TEMPEL ILLUMINATI USA

    SvarSlet
  5. Hilsener fra den storslåede orden i ILLUMINATI til den forente stat og over hele verden, dette er en åben mulighed for at tilslutte sig broderskabet i Illuminati, hvor du kan gendanne dine mistede drømme, og også hvor du kan se lyset af rigdom og lykke uden blodoffer. Og vi betaler også summen af ​​650.000 USD for at byde alle nye medlemmer velkommen, når de tilslutter sig broderskabet og også et hus efter eget valg og placering med investeringer, sammen med denne mulighed i livet for dem at være berømte.

    FORDELER TIL NYE MEDLEMMER, DER ER DER MED I ILLUMINATI.
    1. En kontant belønning på USD $ 650.000 USD.
    2. En ny slankt drømmebil værdiansat til USD 150.000 USD
    3. Et drømmehus købt i det land, du vælger.
    En måned med aftale med de 5 bedste i verden.
    Lederne og de 5 vigtigste berømtheder i verden. Hvis du er interesseret, skal du kontakte den forrige e-mail-adresse: greatilluminate99@gmail.com



    BEMÆRK; dette Illuminati-broderskab, som du kan tilslutte dig fra hvor som helst i verden Indien, Tyrkiet, Afrika, De Forenede Stater, Malaysia,
    Dubai, Kuwait, Storbritannien, Østrig, Tyskland, Europa. Asien, Australien osv.,


    Hilsen TEMPEL ILLUMINATI USA

    SvarSlet