17. august 2011

Hvad sker der med verdenen?




Synes godt nok det virker som om moderjord ulmer lidt, folk laver de mest sindssyge ting, vejret opfører sig underligt, og der sker flere mærkelige ting.

Er det medierne som er skyld i man har en følelse af der er noget uforklarligt under opsejling? Er det mediernes skyld at psykopater gør handling ud af deres syge tanker?

Der har været rigtig meget debat om Cern (Higgs Boson partiklen) Det ER spændende. Der har også været meget fokus på jordens undergang/ny æra i 2012, det bliver talt rigtig RIGTIG meget om den globale krise.

I princippet synes jeg de ovenstående emner er sekundære i forhold til andre ting, som gør mig mere bekymret:

Der er GODT nok mange børn, som bliver mishandlet/banket ihjel af deres forældre, Tøndersagen, terrorsagen i Norge med Anders Breivik, samt alle de andre sager hvor individuelle psykopater går amok med pistoler, maskingeværer, hjemmelavet bomber og bare dræber ufattelig mange mennesker. Det er da eskaleret HELT vildt de sidste 10-15 år eller hvad??

Så har vi den såkaldte globale opvarmning, det taler folk både for og i mod - nogle mener det bare er spin for at tjene penge. Men fakta er sgu da at der sker rigtig mange naturkatastrofer som vulkanudbrud/rumlen, Jordskælv, STORE dybe cirkulære huller i jorden, Tsunamier, ekstra kraftige Soludbrud, Skybrud, kraftig regn, orkaner mv.

Der er 1000 andre ting som kunne uddybe ovenstående, men jeg tror i har fattet pointen

Er det ikke en anelse underligt? Eller er det bare en masse tilfældigheder som gør at jorden virker spændt til bristepunktet?

Hvis vi bare lige kunne få gravet sandheden frem! Det virker bestemt ikke som om jeg er den eneste, der render rundt med en underlig fornemmelse!

Ingen kommentarer:

Send en kommentar