18. august 2011

CIA s gigantiske UFO-bedrageri





En spændende blogger, som hedder Evazofia Ronæs - skrev følge fra sin blog på avisen.dk. Sad med kæben på tastaturet da jeg læste det, så det bliver jeg nødt til at kopiere over. (Med alt respekt for Evazofia)

Jeg er bevidst omkring stjernemenneskers eksistens, derfor vil jeg viderebringe dette emne, som har ligget i mine "gemmer" de sidste mange år.

Igennem Robby Curdorf, som er en kendt foredragsholder, vil jeg nu give jer anledning til at få et større overblik over, hvordan verden i dag manipulerer med os mennesker og det ser ud til at sandheden kommer for en dag, trods alt.
Hvad ved vi om stjernesystemer? Hvad ved vi om manipulation og hvad ved vi om regeringsmagter og militæret, som i mange år har fyldt os med løgn og nederdrægtige oplysninger? Jeg ved, hvad jeg ved, og dertil skal jeg sige, at dette materiale er noget som jeg kender i forvejen, men som også skal ud til de mennesker, som ikke kender den rigtige sammenhæng.

I dag er der mange beviser på noget, som vi før har fundet forkasteligt og ude af proportioner, men sandheden er der ude og sandheden vil altid komme frem i den sidste ende. For nogle af jer, er det måske gammelt nyt, men for andre, kan det gøre en stor forskel. Hvorom alting er, så kan sandheden aldrig skjules og i disse tider skal sandhederne på bordet.

Dette er et uddrag af en forelæsning, jeg var vidne til, for en del år tilbage og dette er noget som man aldrig glemmer. Vi er jo alle vidende omkring de forkasteligheder vi ser i vores hverdag, men at sandheden skal sløres for os mennesker, skal vi ikke blive ved med at finde os i. Sandheden er for alle, derfor viderebringer jeg dette, for at alle selv skal kunne vurdere, hvad hver enkelt mener om denne sag.

Robby Curdorf er kendt for at sætte fokus på ting som holdes skjult og dette er jeg ham meget taknemlig for!

Evazofia.

CIA’s gigantiske UFO – bedrageri

Århundreds bedste bevarede hemmelighed.

Den nye tids UfO – historie tog for alvor sin begyndelse, da et UFO styrtede ned på en mark nær den amerikanske by Roswell i New Mexico i 1947.

Den første på stedet, Mac Brazel, så spredte vragdele, og et stykke derfra, fandt man senere, et stærkt beskadiget fartøj, samt 4 små ikke-jordiske væsener, hvoraf 3 var døde og 1 stadig var i live.

Militærfolk fra Roswell flyvebase, der håndterede denne begivenhed, udsendte straks en meddelelse til presse og radio om, at et ikke-jordisk fartøj var styrtet ned.

Seks timer senere, da den øverste militærledelse var blevet informeret, udsendtes et dementi, der påstod, at det såmænd blot drejede sig om en nedstyrtet vejrballon.

General Thomas Jefferson Dubose, der officielt stod for dette dementi, har på TV indrømmet, at vejrballonhistorien var et fupnummer. Det var blevet iscenesat for at skjule det, der skulle vise sig at blive starten på dette århundredes største og mest succesrige bedrageri overfor verdens befolkning, nemlig: Militærets kendskab til, og samarbejde med, ikke–jordiske civilisationer.

Den næste nedstyrtning skete året efter.

Efter Roswell episoden blev der oprettet et specialkorps, i tilfælde af, at en lignende situation skulle opstå igen.
En ny nedstyrtning skete allerede året efter, midt i atomprøvesprængningsområdet White Sands, New Mexico.

En ung kaptajn i dette specialkorps, Virgil Armstrong, med titel af G2-AIR, (ansvarlig for alle ”luftfænomener”) med TopSecret-clearence og efterretningsofficer for CIA, beretter, at han fik et telegram fra højeste sted, der sagde: ”En UFO er landet i White Sands, gå i aktion!”

De lagde først en sikkerhedsring om fartøjet, og i de første 24 timer blev den observeret for at se, om der var tegn på liv, og om den evt var fjendtlig.

Der var ingen synlige døre eller vinduer, men man antog, at der logisk set måtte være en slags nødknap, hvis ”man” ved et uheld skulle blive lukket ude.

Derfor satte man 10 mand med lange stænger til at gå rundt og prikke på ydersiden af UFO’en – og heldet ville at en dør pludselig åbnede sig udad.
Et hold af ”frivillige” blev sendt ind i fartøjet, hvor man fandt 5 små døde væsener, der var ca. 100-120 cm høje.

Disse blev i hast fløjet til ”Wright Patterson Airbase” i Ohio, for at blive obduceret.

Vore uheldige gæsters fremmedartede udseende


De små ”fremmede” havde uforholdsmæssigt store hoveder, 2 små huller i stedet for en næse, og huller i stedet for ører.
Til gengæld havde de store blanke øjne, der var ganske smukke.
Munden var en lille og ubevægelig åbning, der tydeligvis ikke blev brugt til at tale med.
Man lærte senere, at de kun kommunikerer via telepati.

Deres arme og ben var ret spinkle, og det samme var brystpartiet, hvorimod maven var temmelig buttet.

De var iført sølvskinnende, stramtsiddende uniformer, der så ud som om, de var sprøjtet på.
På skuldrene var der nogle distinktioner, der indikerede at de to af dem tilsyneladende havde kommando.
Der var ingen lommer eller åbninger ved hænder og fødder - kun en halsåbning.

Da man forsøgte at klippe den papirtynde dragt op fra halsåbningen, opdagede man, at dragten var umulig at skære i med en saks. Først da man fik fat i en metalpladeklipper, lykkedes det at få uniformerne af.

Alle 5 viste sig at være ”mænd”. Deres kønsorganer var indskrumpede på en måde, der indikerede, at de ikke blev brugt på samme måde som vore.

En transport-bedrift af dimensioner.

Selve ufoen var af den type vi kalder et rekognosceringsfartøj.
Den var ca. 30 meter i diameter og ca. 4 meter høj indvendig.

Man diskuterede længe, hvad man skulle stille op med denne enorme ufo. Nogle foreslog ligefrem at man blot gravede den ned på stedet, og glemte alt om den.
Man forsøgte også at skære den i stykker, men selv de kraftigste skærebrændere var ude af stand til at påvirke ufoens overflade.
Man prøvede derpå med en 8 kg tung forhammer om man kunne slå blot en lille bule i overfladen – uden held.
10 store 100 kg tunge soldater blev sat til at hoppe op og ned på ufoen – det havde heller ingen effekt.

Så besluttede man sig for den mest omfattende, hemmelige manøvre militæret indtil da havde foretaget, og transporterede ufoen ved nattetide ca. 1.500 km til Los Alamos, hvor den stadig befinder sig.
Under påskud af, at der blev holdt militærøvelser, afspærrede man, med assistance af militærpoliti, nationalgarden og lokale politistyrker, alle veje på hele ruten i de dage det varede.

USA’s militær havde nu deres egne UfO er.

Siden da er USA’s militær kommet i besiddelse af mange flere ufoer, og mange flere ”rum-folk”, både døde og levende. I en ny Roswell-nedstyrtning i 1949 overlevede et væsen som blev holdt i fangenskab i 12 år før han døde. Han blev kaldt E.B.E., og berettede helt utrolige ting om sin hjemplanet.
I 1954 foreslog han, under et hemmeligt møde med Præsident Eisenhower, at hans folk og jordens folk skulle tage åben kontakt med hinanden, men det mente Eisenhower ikke, at jordens befolkning var rede til.

Militæret fik herefter mere og mere kontakt med ”rum-folk”, som besøgte os ud fra forskellige motiver.
Højtstående spirituelle civilisationer havde naturligvis vanskeligt ved at forhandle med militærfolk, der kun ville snakke teknologi og våben.

Men desværre var der også nogle uspirituelle ”gæster”, som gerne ville afsløre lidt af deres teknologi, mod til gengæld at få lov til uhindret at bortføre mennesker og dyr og foretage eksperimenter på dem.

”De fremmede” hjalp endda med til, at træne amerikanske piloter i at flyve ufoerne, hvilket har medvirket til, at der er foregået ting, som er så utrolige at det næsten er umuligt for os at tro på, selv om vi nu har fået kendskab til fakta fra personer, der har været involveret i det.

Utrolige kendsgerninger er nu blevet afsløret.

Ved en pressekonference, i anledning af sin fratrædelse i 1959, udtalte professor James Obert, der var en af USA’s førende eksperter i rum-teknologi, at han og hans team ikke kunne tage æren af de seneste års store fremskridt. ” Vi har fået hjælp af ”de små grå” ude fra rummet”, påstod han, til pressens store overraskelse.

I slutningen af 1950’erne var den første hemmelige amerikanske base på månens bagside en realitet.

I 1962 foretog amerikanerne den første længere rumflyvning med en UFO fra Stead Airforce Base i Californien til Mars. Turen fra Mars og tilbage til Månens bagside tog mindre end halvanden time.

Pengene til alle UFO-projekterne kommer fra illegal narkohandel, bl.a. fra Colombia, som CIA styrer.

Da Præsident John F. Kennedy planlagde at fortælle offentligheden om militærets UFO-bedrageri og ulovlige narkohandel blev han myrdet.

Mordet blev planlagt af organisationen MJ-12, og blev udført af 4 agenter fra henholdsvis CIA- Division 5 of the FBI- The Secret Service- og The Office of Naval Intelligence. Det dræbende skud, der ramte John Kennedy i hjernen, blev affyret af agent William Greer.

Hvad var det John F. Kennedy ville fortælle befolkningen?

Flere af de hemmelige organisationer og projekter, som Kennedy ønskede at offentliggøre, er her afsløret af en Flådens tidligere efterretningsofficerer:

Jeg, Milton William Cooper,
1311 S. Highland 205, Fullerton,
California, 92632,
(714) 680-9537,
….sværger herved højtideligt, at al information i denne rapport er sand og korrekt efter min bedste overbevisning.
Jeg sværger, at jeg så disse informationer i 1972 under udførelse af mine opgaver som medlem af Stillehavsflådens øverstkommanderendes efterretnings-gruppe, som underofficer i den amerikanske flåde.

Jeg sværger, at jeg har gennemgået en hypnotisk regression for at få denne information så præcis som muligt.

Jeg sværger, at jeg både kan og vil underkaste mig en løgnedetektor-test, eller enhver anden test, som enhver anerkendt person måtte ønske, for at bekræfte denne information.

Dog vil jeg ikke underkaste mig nogen form for test eller hypnose for nogen, der er - eller har været - tilknyttet regeringen, under en eller anden form, af helt indlysende årsager.

Det følgende er en kort liste over alt, hvor jeg personligt så og kendte til fra 1972, og indeholder ingen oplysninger fra nogen som helst anden kilde.


MAJESTY
- er kodeordet for USA’s præsident, i alle kommunikationer vedrørende nedenstående informationer.

OPERATION MAJORITY
- er navnet på den paraply-organisation, der er ansvarlig for ethvert aspekt, projekt og konsekvens af ikke-jordiske væseners tilstedeværelse på jorden.

GRUDGE
- indeholder 16 bind af dokumenterede informationer samlet helt fra starten af de Forenede Staters første undersøgelser af Uidentificerede Flyvende Objekter (UFO) og Identified Alien Crafts (IAC).
Projektet er finansieret via CIA’s hemmelige midler (ikke godkendte) og penge fra ulovlig narkohandel.
Formålet med projekt GRUDGE var, at indsamle alle videnskabelige, teknologiske, medicinske og efterretningsmæssige informationer fra alle UFO/IAC observationer og kontakter med ikke-jordiske væsener. Dette systematiske arkiv af samlede informationer er blevet anvendt til at fremme USA’s rum-program.

MJ-12
- er navnet på en hemmelig kontrolgruppe.
Præsident Eisenhower oprettede et hemmeligt selskab kendt som The Jason Society (Jason Scholars) til at gennemgå alle facts, beviser, teknologi, løgne og svindelnumre og finde sandheden om ikke-jordiske væseners eksistens.
Selskabet bestod i 1972 af 32 af de mest prominente hjerner i landet og de 12 øverste blev betegnet MJ-12.

MJ-12 havde total kontrol over alt. De benævnes i kode som J-1, J-2, osv. for alle medlemmer af The Jason Society.
Direktøren for CIA var udnævnt til at være J-1 og var samtidig direktør for MJ-12. MJ-12 er kun ansvarlige over for præsidenten.
MJ-12 står bag det meste af verdens ulovlige narkohandel. Dette gør man for at skjule finansieringen, og dermed holde projektet hemmeligt overfor Kongressen og den amerikanske befolkning.
Narkohandelen bliver retfærdiggjort med, at man derved også får identificeret og elimineret de svagere elementer i det amerikanske samfund. Omkostningerne til at finansiere de projekter der er forbundet med ikke-jordiske væsener er højere, end nogen overhovedet kan forestille sig.

MJ-12 myrdede Præsident Kennedy, da han informerede dem, at han havde til hensigt at fortælle befolkningen om de ikke-jordiske væseners tilstedeværelse. Han blev dræbt af den Secret Service agent, der kørte hans bil, William Greer, hvilket ses ganske tydeligt på den film, som er tilbageholdt for offentligheden.
Et hemmeligt mødested blev etableret for MJ-12 i Maryland, og det blev beskrevet som kun at være tilgængeligt med fly. Det indeholder rekreative opholdsfaciliteter for MJ-12 og The Jason Society. Dets kodenavn er ”The Country Club”, og kun dem der har adgang til Top Secret/Majic materiale har tilladelse til at komme der.

MAJI
- en forkortelse for the Majority Agency for Joint Intelligence. Alle informationer, misinformationer og efterretning bliver samlet og vurderet af dette agentur. Dette agentur er ansvarlig for al misinformation og opererer i samarbejde med CIA, NSA og Forsvarets Efterretningsagentur. Dette er en særdeles magtfuld organisation og alle rum-væsen-projekter er under dets kontrol. MAJI er kun ansvarlige overfor MJ-12.

MAJIC
- er den højeste sikkerheds-klassificering af alle materialer, projekter og informationer der vedrørte ”de fremmede”.
Majic betyder Maji Controlled, og omfatter materiale der ligger 38 niveauer over ”Top Secret” materiale.

SIGMA
- er det projekt der først etablerede kommunikationer med ”de fremmede”, og er stadig ansvarlig for denne kommunikation.

PLATO
- er det projekt, der er ansvarlig for de diplomatiske relationer til ”de fremmede”. (En aftale der er ulovlig efter den amerikanske konstitution)
Betingelserne var, at ”de fremmede” skulle give militæret teknologi, mod at de så til gengæld indvilligede i at:
- holde ”de fremmedes” tilstedeværelse på Jorden hemmelig
- ikke på nogen måde at blande sig i deres aktioner
- og at tillade dem at bortføre både mennesker og dyr.
”De fremmede” lovede også at forsyne MJ-12 med lister over bortførte med periodiske mellemrum.

AQUARIUS

- er et projekt som har samlet historien om ”de fremmedes” tilstedeværelse og samarbejde med Homo Sapiens på denne planet gennem de sidste 25.000 år.

GARNET

- er det projekt der er ansvarlig for kontrollen med alle informationer og dokumenter vedrørende Aquarius, og registreringen af informationer og dokumenter.

POUNCE
- er det projekt der er beregnet til at reparere alle nedbragte/nedstyrtede rumfartøjer og hjælpe skadede ”rum-væsener”.

REDLIGHT

- er et projekt der test-flyver istandsatte fremmede fartøjer. Det foregår i AREA 51 (Dreamland) i Nevada. Projektet blev hjulpet godt på vej da ”de fremmede” forærede os fartøjer og hjalp os med at flyve dem. Vort første forsøg var til dels en succes, da vi prøvefløj et repareret fartøj, men det eksploderede i luften og piloterne ombord blev dræbt. Projektet blev suspenderet efter dette, indtil ”de fremmede” indvilligede i at hjælpe os.

SNOWBIRD

- blev oprettet som et dække for projekt Redlight.
Adskillige ”tallerken-lignende” flyvemaskiner blev bygget med traditionel teknologi. (Propeldrevne). De blev fremvist ved en pressekonference, og blev fløjet til ære for pressefolkene. Formålet var, at man nu kunne afvise eventuelle opdagelser af Redlight-flyvningerne med UFO’er, som værende ”Snowbird-maskiner”.

LUNA
- er en af ”de fremmedes” baser på månens bagside. Den blev set og filmet af Apollo-astronauterne. Her findes en base, hvor der foregår mine-operationer med meget store maskiner, samt et af de meget store rumskibe, der i UFO-rapporter betegnes som Moder-skibe.

NRO

- er the National Recon Organization der har base I Fort Carson I Colorado. Den er ansvarlig for sikkerheden omkring alle projekter der er forbundet med ”rum-væsener” og deres fartøjer.

DELTA

- er betegnelsen for den specielle gren af NRO som er specielt trænet til sikkerhedsopgaver omkring disse projekter.
De er blandt andet berygtet for deres ”Men in Black”, der har til opgave at lukke munden på folk der har haft UFO-oplevelser ved at skræmme, true eller direkte likvidere dem.

JOSHUA

- er et projekt der skal udvikle et lavfrekvent lyd-genererende våben. Det siges at dette våben skulle være effektivt mod de fremmedes fartøjer og deres strålevåben.

EXCALIBUR

- er et våben beregnet på at ødelægge ”de fremmedes” underjordiske baser. Det skal blive til et missil, der vil være i stand til at gennemtrænge 1000 meter af hårdtpakket jord, sådan som det forekommer i New Mexico, uden at lave skade på overfladen.
Missilet vil have et 1 megaton atom sprænghoved.

ALIENS

Der blev omtalt 4 typer af rum-væsener i papirerne.
Der var ”De Stor-næsede Grå” som var dem vi indgik en aftale med. ”De Grå” som i bortførelses-sager rapporteredes at arbejde for De Stor-næsede Grå, en blond menneskelignende type der beskrives som ”De Nordiske” og en rødhåret menneskelignende type der kaldes ”De Orange”.
Deres hjemsted skulle ifølge papirerne bl. a. være:
Barnards stjerne og
Zeta Reticuli 1&2.
Selv under hypnose kan jeg ikke erindre hvilke væsener der hørte til hvilke stjerner.

EBE (Extraterrestial Biological Entity)
- er et navn eller en betegnelse, der blev givet til det væsen, som blev fanget efter endnu en nedstyrtning i Roswell i 1949. Han døde i fangenskab.

KRLL OR KRLLL or
CRLL OR CRLLL

- udtales Crill eller Krill. Var det gidsel, der blev efterladt hos os ved den første Holloman landing, som sikkerhed for, at ”de fremmede” ville overholde deres del af den basis-aftale, der blev opnået på dette møde.
Krll gav os fundamentet for ”Den Gule Bog” som blev gennemført af ”gæsterne” på et senere tidspunkt. Krll blev syg og blev behandlet af Doktor G. Mendoza, som senere blev ekspert i ”rum-væsen”- biologi og –medicin. Krll døde senere. Hans informationer blev senere udbredt under pseudonymet O.H. Cril or Crill.

GUESTS
(gæster)
- var ”fremmede” der blev udvekslet for mennesker, og som gav os balancen i ”Den Gule Bog”. På det tidspunkt da jeg så informationerne, var der kun 3 tilbage i live.
General Doolittle kom tidlig med den forudsigelse, at vi en skønne dag måtte regne med at arbejde med ”de fremmede”, og papirerne viste at General Doolittle fik ret.

RELIGION

”De fremmede” hævder at have skabt Homo Sapiens gennem hybridicering. Papirerne påstod at RH-blod var et bevis på dette. ”De fremmede” påstod yderligere, at have skabt de fire store religioner. De viste et hologram af Jesus korsfæstelse, som regeringen filmede.

FREMMEDE BASER
- findes i det firkantede område der omfatter Utah, Colorado, New Mexico og Nevada. Seks baser var beskrevet i 1972-papirerne, alle på indianer-reservater, og alle i det firkantede område. Basen nær Dulce var en af dem.

MORD
Dokumenterne viste, at mange militær- og regeringsfolk var blevet henrettet (myrdet uden at være stillet for en domstol) når de havde forsøgt at afsløre hemmelighederne.

CRAFT RECOVERIES

Dokumenterne viste at mange fartøjer var blevet sat i stand. De tidlige fra Roswell, Aztec, Roswell igen, Texas, Mexico og andre steder fra.

ABDUCTIONS
(bortførelser)
- foregik længe før 1972. Dokumentet viste at mennesker og dyr blev bortført og/eller lemlæstet. Mange forsvandt sporløst. De tog prøver på sperm, æg og væv, udførte kirurgiske operationer, indopererede en kugleformet enhed på 40-80 microns i størrelse nær ved synsnerven i hjernen, og alle forsøg på at fjerne den resulterede i patientens død. Dokumentet anslog, at 1 ud af hver 40 mennesker var blevet implanteret. Denne implantering formodes at give ”de fremmede” kontrol over et menneske.

NØDPLAN

- hvis disse informationer skulle blive offentlig kendt, eller hvis ”de fremmede” skulle forsøge at overtage kontrollen.
Denne plan gik ud på at udsende en offentlig erklæring om, at en terroristgruppe var kommet ind i USA med atom-våben. Det ville blive påstået at terroristerne planlagde at detonere våbnet i en af de større byer.
Der ville derefter blive erklæret undtagelsestilstand, og alle personer med implant ville blive indfanget sammen med alle der opponerede og sat i koncentrationslejre. Aviser, radio og TV ville blive nationaliseret og kontrolleret. Alle der forsøgte at sætte sig imod ville blive arresteret og dræbt.

KILDEN
Til de oplysninger der stod i de dokumentarer jeg så:
Kilden til materialet var en ONI kontra-spionage-operation imod MJ-12, for at flåden skulle finde sandheden om, hvad der i virkeligheden foregik.
Flåden var ikke på den tid (i hver fald ikke den del af Flåden jeg arbejdede for) deltager i noget af disse projekter.
De forskellige militær-enheder og regeringen udfører hele tiden denne type af operationer imod hinanden. Resultatet af denne operation blev, at det lykkedes for Flåden at få andel i disse operationer (UFO-teknologi) samt kontrol over nogle af projekterne.

Som du kan se er denne rapport kun lidt forskellig fra min tidligere rapport. Kun nogle navne var forvansket tidligere for at forvirre regeringen længe nok til, at nogle kunne verificere, at det jeg har fortalt, er sandheden.
Jeg har tilføjet informationer i denne rapport, der kan bringe mig i fare. Jeg har sendt kopier af rapporten til mennesker over hele landet, og vil fortsætte med at gøre det.
Prøv venligst at få denne rapport ud til så mange som muligt, så at det kan hjælpe med til at beskytte mig.


I foråret 1996 omkom Milton William Cooper under ”mystiske omstændigheder”, men hans afslørende bog ”Behold The Pale Horse” er allerede solgt i kæmpeoplag, og gør det vanskeligt for militæret at forhindre, at offentligheden bliver mere og mere klar over, hvad der reelt foregår i det skjulte.

Vi har hidtil hørt mest til de få ”negative gæster”


Blandt de mange der besøger os, er kun ca. 5-10% det, vi kunne kalde menneskeuvenlige eller ”The Bad ET’s.”
Men desværre er det dem, vi har hørt mest om, eftersom de ikke har nogen skrupler over at blande sig i vores liv eller forulempe os.
Det er disse ”Bad ET’s, militæret har samarbejdet med.

Men heldigvis kommer 90-95% af vore besøgende fra civilisationer, der er højt spirituelt udviklede, og som udelukkende er her for at vejlede og hjælpe os med vor egen spirituelle udvikling.

Da karmaloven byder dem ikke at blande sig uopfordret i andres liv, har de nødtvungent tilladt vore negative gæster fra Zeta Reticuli at fortsætte med at forulempe os.

Men ”de venligtsindede” har mange kontakter til ikke-militære organisationer.

Fra en række førende ledere blev der i 1989 sendt en opfordring til den venligsindede rum-flåde, om at gribe ind overfor disse bortførelser og våbensamarbejdet med militæret.


Vi er nu beskyttet som aldrig før i vor historie


Efter denne opfordring kunne vore venner nu gribe ind.

De lagde et sikkerhedsnet rundt om Jorden og opfangede alle fartøjer, der forsøgte at komme hertil, og var disse ikke venligsindede, blev de eskorteret tilbage til deres planet og sat i karantæne.

Dette er forklaringen på at ”negative bortførelser” stort set ikke er forekommet siden 1989.
Jorden er nu effektivt beskyttet mod uvenlige besøgende.

Men hvad foretager de venligtsindede besøgende sig her på Jorden?


Ifølge dem selv, så er de her for at hjælpe menneskene og planeten Jorden med at hæve deres spirituelle vibrationsniveau, så at det vil lykkes for os at indtræde i den gyldne tidsalder(den 5. dimension), så gnidningsløst som overhovedet muligt og med så mange deltagere som overhovedet muligt.

Uden at ville styre os har de udsat os for positive påvirkninger og viden-input, som vi med vår frie vilje har kunnet tage imod eller forkaste.

Kun hvis vi beslutter os til at føre atomkrig, vil de tilsidesætte vor frie vilje og gribe ind og forhindre det.


De lever iblandt os – synlige og ikke synlige


De er i kontakt med mange mennesker
(knap 1% af Jordens befolkning) på mange planer
både ubevidst, bevidst og sågar fysisk.

De påstår, at de fleste af os undervurderer de problemer,
vi står over for, i denne overgang til den nye tidsalder.

Derfor bringer de en ny bevidsthed til denne planet
Gennem uddannelse, medicin, healing, kunst
- ja sågar gennem musik og underholdning.

De 2 største forhindringer for at kommunikere effektivt med os
er vort militær og vore regeringer, der møder dem med en næsten fjendtlig og svigefuld holdning.

”Vi bliver altid henvist til militæret når vi kontakter et statsoverhoved – hvem bestemmer egentlig!”

De har allerede haft mange møder med både præsidenter og premierministre, men ingen af disse har haft modet til åbent at stå frem og erkende det.

Kontakter kan ske enten via besøgende, der ligner os, og derfor kan leve iblandt os, eller ved at breve pludselig har manifesteret sig på bordet foran et statsoverhoved.
Selv denne demonstration af overnaturlige kræfter har ikke kunnet skabe respekt om deres hensigter.

Vore lærere i spiritualitet, data og ny videnskab


Hjælpere fra Arcturus har primært til opgave at hæve vort individuelle og generelle vibrationsniveau gennem undervisning i spiritualitet, sygdomsbehandling og velfærdsløsninger, som vil få betydning i vort fremtidige liv i den 5. dimension.

Hjælperne fra Orion bruger deres mentale kraft for at hjælpe os med at udvikle nye begreber om systemer.
De er kraftkilden for mange organisatoriske strukturer indenfor regering, forretning og især industrier,
der udvikler netværk og sammenkoblinger af datasystemer på vor planet.
Alt sammen for at højne vor inter-kommunikation og forståelse af hinanden.

Hjælperne fra Alfa Centauri har en videnskabelig og teknisk viden, der er blandt de højeste i universet.
De er her for at hæve vort vidensniveau til højere teoretiske verdener. Deres opgaver ligger i, at bringe nogle af deres avancerede koncepter ned på menneskets forståelsesniveau. Det sker via telepatisk kommunikation til dem, der arbejder om den nye form for teknologi, som skal være på plads inden årtusindskiftet.
Da deres intelligens og viden er på et usædvanligt højt niveau, er det ofte vanskeligt at gøre deres stof tilgængeligt for os, men her kommer så våre hjælpere fra Sirius ind i billedet.

Lærere i praktisk kunnen, jordbrug og uafhængighed


Vore hjælpere fra Sirius er her for at bygge bro mellem den teoretiske viden, der i øjeblikket bliver bragt til Jorden, og den praktiske anvendelse af denne viden.
Det var i øvrigt vore venner fra Sirius, der i sin tid medvirkede til at skabe den Egyptiske civilisation, og som stod for bygningen af pyramider og templer, og det vil være dem, der snart skal hjælpe os med at genåbne den store pyramide og lære os de mysterier der er gemt heri.

Hjælpere fra Hydra er eksperter i at skabe med hænderne fra jordens substanser. De er landbrugseksperter, arkæologer, ”jord-og-ler-folk” og kunstnere.
De designer vor fremtid ved at transformere Jordens energi til nye og brugbare former for forskønnelse.
De er sensitive og kunstneriske – elskere af den almindelige menneskelige natur, af landskaber og af arbejde.

Hjælpere fra Lyra, som er universets uafhængige og omvandrende folk, har tilført os en ”nomade-kvalitet” og en større grad af spirituel frihed.
De er vant til den totale udtryksfrihed på alle niveauer, og har derfor problemer med at tilfredsstille deres hjertecentre i Jordens meget lave vibrationer.
Der er stort behov for uafhængighed (ikke tilknytning) på jorden netop nu, da det er afgørende for vor overgang til den nye tidsalder.


Musikken bærer os ind i vor nye glædesfyldte verden


Hjælperne fra Plejaderne vibrerer på det blå spektrum.
Dvs. at de står for sandhed og retfærdighed for alle.

De kommer fra et stjernesystem, der er berømt for de utrolige resultater de har opnået via lyd, musik og dans.

Deres væsentligste bidrag til os er, at de har formået at ændre planetens rytme gennem nye former for musik, som vi nu er begyndt at opleve.
Denne nye form for musik indeholder højere vibratoriske frekvenser, der er beregnet på at aktivere de højere energi-kraftfelter i mennesker.

Ved at aktivere disse højere chakra-centre transformeres den enkeltes bevidsthed til en højere dimension. Denne højere dimension tillader automatisk en forbindelse til universets kollektive bevidsthed.

Alt i vor verden er sammensat af lyd - og lysfrekvenser.
Plejadianerne har mestret denne forståelse og betragtes som eksperter i lyd - og lysskabelse.

Meget af vor holografi-, laser- og lyslederteknik skyldes deres ihærdige arbejde med udvalgte individer, som har åbnet deres hjerter, og har taget imod vore venners lære.

LAD OS HER GØRE DET SAMME!

Ingen kommentarer:

Send en kommentar