24. januar 2013


Dr. Michio Kaku

Hvis du ikke allerede kender til fysikeren, forfatter og videnskabsmanden Dr. Michio Kaku, så er det sandelig på høje tide!

Manden er virkelig spændende og interessant. Ikke blot er han ekspert i den såkaldte "string teori" men har også fornuftige synspunkter på mange andre ting, f.eks. fremtiden, klimaforandringerne, universet mv . Han er også imod atomvåben - på den mest troværdig måde, idet han personligt har undladt at gøre karriere inden for netop dette område. Han har holdt en MASSE spændende foredrag, som jeg vil vise et par videoer omkring.

Det værste er dog, at det ikke er til at opdrive nogle af hans spændende bøger på dansk - men det kan da kun være et spørgsmål om tid.

Læs mere om han karriere her: Michio Kaku på Wikipedia

Men gør jer selv en tjeneste og lyt til hvad manden siger! Hvis i har interesse i hvad fremtiden byder på inden for de næste 20-30 år (Det er VIRKELIG spændende) samt lidt teoretisk og spændende snak om udviklingen af rejser i universet og andre ting, så tryk på play! Er sikker på i ikke vil fortryde det.







1 kommentar:

  1. Hilsener fra ILLUMINATIs store orden til den forenede stat og over hele verden er dette en åben mulighed for at slutte sig til Illuminatis broderskab, hvor du kan genvinde dine tabte drømme og også hvor du kan se lyset af rigdom og lykke uden blodoffer. Og vi betaler også et beløb på 650.000 USD for at byde alle nye medlemmer velkommen, da de tilslutter sig broderskabet og også et hus efter eget valg og placering med investeringer sammen med denne mulighed i livet for at de skal være berømte.

    FORDELE TIL NYE MEDLEMMER, DER KOMMER TIL ILLUMINATI.
    1. En kontant belønning på USD 650.000 USD.
    2. En ny Slank Dream CAR værdiansat til USD $ 150.000 USD
    3. Et drømmehus købt i det land du ønsker.
    En måned med aftale med de 5 bedste i verden.
    Ledere og de 5 vigtigste berømtheder i verden. Hvis du er interesseret, bedes du kontakte den tidligere email adresse = greatilluminate99@gmail.com



    BEMÆRK; dette Illuminati broderskab, som du kan deltage fra hvor som helst i verden Indien, Tyrkiet, Afrika, USA, Malaysia, Dubai, Kuwait, Det Forenede Kongerige, Østrig, Tyskland, Europa. Asien, Australien osv.


    Hilsner TEMPLE ILLUMINATI UNITED STATES

    SvarSlet