22. februar 2013

Zeitgeist - Sandheden om "vores" Verden


Zeitgeist-bevægelsen er ikke en politisk bevægelse. Den beskæftiger sig ikke med lande, regeringer, racer, religioner, nedstamning eller social klasse. Vores forståelse konkluderer, at disse er falske, forældede projektioner, som ikke gavner vores kollektive menneskelige vækst og potentiale. De har fundament i magtopdeling og social inddeling, ikke sammenhold, lighed og bæredygtighed.

Zeitgeist-bevægelsen (The Zeitgeist Movement) er den aktive gren af The Venus Project - en organisation der i mere end 60 år har arbejdet for social forandring, baseret på den videnskabelige metode. 
De arbejder for at udbrede kendskabet til en global, ressourcebaseret økonomi, som tager udgangspunkt i reelle ressourcer - menneskelige og fysiske - i stedet for penge, byttehandel, lønarbejde, osv.
Dette er hverken ønsketænkning eller utopi, men opnåeligt gennem human og liberal anvendelse af videnskab og teknologi med den erklærede målsætning konstant at optimere og forbedre levestandarden for hele menneskeheden, samtidig med at klodens bæredygtighed sikres.
Det kan opnås hvis vi tilvælger en fælles global fremgangsmåde, baseret på de metoder naturen selv dikterer. Vi kan ikke blive ved at handle imod bedrevidende hvis vi forventer at opnå bæredygtighed, balance, fred, frihed og lighed for alle.
Se Videoen og vær klar på at tabe kæben, her er sandheden om hvordan verden er skruet sammen og hvorfor OG HVORDAN den er så korrupt? Hvorfor 50% af verdens befolkning lever for under 2$ om dagen. og 1% ejer 40% af verdens rigdom. Se hvordan olie, benzin allerede NU kan erstattes af 100% ren vedvarende energi med bla. Geotermisk energi, se sandheden om hvorfor U.S.A gik i krig med mellemøsten, hvorfor lande går bankerot på stribe, og hvordan det er muligt at leve i et pengefrit samfund, hvor job er selvvalgt. 
Til pessimisterne det HELE er dokumenteret :) 


1 kommentar:

  1. Tak for lige at gøre mig klogere. Jeg anede ikke at Zeitgeist var forbundet med The Venus Project. Det motiverede mig da lige til at jeg må se at få set de Zeitgeist-film. :-)

    SvarSlet